Dansk Champion, Klub Junior Champion, DKJV'13, Klub Champion, DKVECH, KLBVCH

Dreamcatcher's Wish Upon The Stars

aka

BamBam

     

 

 

 

Billedgalleri

Stamtavle

Resultater

Vore Hunde

Født: 13. august 2012 Øjenlysning: Fri, sidst checket 3. juli 2018
Hofter og albuer: A/A og 0/0 Tænder: Saksebid, fuldt tandsæt
100% fri for Arvelig Kataract (HSF4)  via fri attester fra begge forældre
 

BamBam er vores pragtfulde tæve, som jeg beholdt fra Willows første kuld. Og sikke et kuld det blev, det gik langt over mine forventninger, håb og drømme.

BamBam er lige så glad, mild og vidunderlig i sit sind som begge sine forældre. Og med et fantastisk eksteriør og bevægelser som alle falder for! Hun har været en fantastisk mor for sine hvalpe, som alle har fået hendes pragtfulde sind og eksteriør.

Nu knap 9 år gammel er hun lige så vidunderlig, ser stadig fantastisk ud og bevæger sig som altid med det smukkeste jordvindende trav. Og hun er lige så vild med at blive udstillet nu som veteran, som hun var som yngre <3 Det blev til 2 nye titler DKVECH og KLBVCH og en megaglad BamBam, som derudover vandt Best In Show Veteran!

   

Udstillingsmæssigt har hun været et hit fra allerførste udstilling som lille babyhvalp - klik ind på linket under "Resultater" og kig nærmere. Kun knap 1½ år gammel har hun allerede titlen som Klub Junior Champion og vandt også titlen som DK Junior Vinder 2013, og har allerede 9 danske cert, 1 svensk cert og 2 CACIB'er samt 2 x Best of Breed!

5. september 2014, kun nogle få uger efter sin 2 års fødselsdag, vandt hun sit sidste danske cert og blev Dansk Champion. Toppede dagen af med at blive Bedst i Modsat Køn, samt i BIS finalerne vandt hun Best In Show Bedst i Modsat! 14. marts til KHKGs dobbeltudstilling vandt hun sine sidste 2 klubcerter og dermed også titlen Klub Champion.

Jeg var velsignet med at få lov at anvende en fantastisk lækker han, som netop var kommet fra USA i 2012 - USA CH Caliquin's Center Ice, kaldenavn Crosby. BamBam har arvet rigtig mange af hans kvaliteter og ligner faktisk ekstremt meget en lille kopi af sin farfar USA CH Harmony Hills Money Talks, den berømte Cash som i en del år efterhånden har været topvindende australian shepherd og all breeds i USA samt flere år i træk også No. 1 Stud Dog.

 Jeg er Lotta & Gísli fra kennel Östra Greda så taknemmelig for at lade den fantastisk dejlige Crosby blive far til Willows første kuld!

BamBam og far Crosby <3

Video fra DKK Herning 2013

Video fra DKK Fredericia 2014

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 25. maj 2021