Dansk CH Dreamcatcher's Sings The Blues

 

       

 

 

 

Billed Galleri

Resultater

Stamtavle

Familiefotos

Født: 15. juni 2008 Øjenlysning: Fri,
Hofter og albuer: B/B og albuer 0/0 Tænder: Saksebid, fuldt tandsæt

 

Blue er efter Lara x Creed kombinationen, og som hans søster Noodles som I også kan se andetsteds på vores website er også han den "perfekte" kombination af de to's dyder.

Blue er utrolig velbygget med gode benstammer, og meget god masse generelt. Velproportioneret dejligt maskulint hovede. Super udtryk. Dejlig dyb brystkasse med velmarkeret forbryst og meget velvinklet for og bag. Han bevæger sig korrekt fra alle sider med gode jordvindende bevægelser.

Af temperament er Blue en han med godt selvværd, absolut uden stress og IQ-mæssigt hører han til i den høje ende. Han besidder også en ganske god evne til på sød og kærlig vis at manipulere hans ejer Anne til at få tingene næsten som han selv vil.  Og som hans søster Noodles har han en mere end veludviklet sans for humor og har som hun et meget veludviklet lyd-repertoire - eller skulle vi sige "ordforråd" - for tendens til at gø har ingen af dem medmindre der er virkelig grund til det. De "snakker" bare meget med deres mennesker!

Blue er kommet hurtigt til hans championat. Havde de nødvendige 3 certer pænt før han blev 2 år, og fik det 4. og sidste cert i september til DKKs Ballerup udstilling.

Blue er til rådighed for parringer på udvalgte tæver. Skulle du være interesseret i at høre mere om Blue, så kontakt os venligst på mail@dreamcatchers.dk.

 
 

 

 

 

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 18. november 2010