USA Ch, Dansk CH, Klub Ch, Klub Vet.Ch, JV'07, Klbv '07

Halfmoon Full Of It

BIR, BIG & BIS vinder!

     

 

 

 

Billed Galleri

Resultater

Afkom

Stamtavle

Familiefotos

Født: 14. juni 2003 Øjenlysning: Fri, sidste checket juli 2013
Hofter og albuer: B/B og albuer 0/0 Tænder: Saksebid, fuldt tandsæt
Testet 100% fri for Arvelig Kataract (HSF4) januar 2012
Frossen sæd haves

Creed er efter den berømte "Cruiser", AKC Ch McMatt’s EZ Going OA, NAJ og "Envy", AKC Ch Westridge Panache! Denne kombination har givet 4 champions ud af et kuld på 6.

Creed selv har vundet en del Bedst i Racen, flere Bedst i Gruppen og 3 Best in Show #2 og 1 Best In Show. I 2007 blev han Årets Racevinder og Årets Hund #2 (på tværs af racer) i vores klub.

Som Veteran kom han glad tilbage til udstillingsringen. Han nød opmærksomheden til absolut max og fik i den sammenhæng mange BIS placeringer. I 2013 fik han titlen Klub Veteran Champion efter at have vundet Veteranklassen med Veteran cert tilpas mange gange, og fik endda flere Bedste Han #1-4 placeringer som +10 år gammel!

Hans temperament falder man for øjeblikkeligt! Han er kvik, sød, venlig, villig, opmærksom og meget udadvendt. Derudover har han vist sig at være den perfekte legeonkel for vore hvalpe. Han er bygget utroligt korrekt og når han bevæger sig, er det som om han flyder igennem luften. Creed har et stærkt hyrdeinstinkt og håndterede fårene utrolig fornuftigt allerede første gang.

Creed har allerede bevist sin værdi som avlshan i USA og Denmark ved at hans afkom har arvet hans smukke udseende og korrekte bygning samt dejlige temperament.

Creed er til rådighed for parringer på udvalgte tæver. Skulle du være interesseret i at høre mere om Creed, så kontakt os venligst på mail@dreamcatchers.dk.

Video fra DKK Valby 2011- Veteran BIS

Vi er Gwen Hayes og Chuck Huitema fra Halfmoon Aussies taknemmelige for at ville lade Creed komme til Danmark og bo hos os!

 

 

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 20. januar 2014