Dansk Champion Dreamcatcher's Dixie Queen

Klik på linket foroven for at se Dixie's interaktive stamtavle

Klik her for at få en mere printer-venlig version!

Hoftestatus: A Fødselsdato: 26. februar 2003
Øjenlysning: Ok, sidst checket november 2008 Højde:  52 cm
Vægt: 23,5 kilo Saksebid, fuldt tandsæt

Dixie er vores datter af Rainbow og Stone og hun er vores blide, ukomplicerede og søde pige! Hun har sine forældres blidhed og ivrige og kvikke hoved. Hun har også begge hendes forældres formidable evne til at hoppe og hoppe højt! Hun kan flyve! At se hende trave er en fornøjelse, da hun har arvet sin fars vidunderlige svævende bevægelser og utrolige "reach and drive".

Hun er utrolig kvik og lærer nye ting meget hurtigt. At gå spor startede hun på som om hun aldrig havde lavet andet - og det uden nogen introduktion til det overhovedet. Hun gik bare igang med sporet og fulgte det til enden mange meter borte. Hendes farver er gode og stærke, hun har en god knoglemasse, vidunderlige frie bevægelser, et smukt hoved og en god struktur. 

Dixie har indtil videre deltaget i hvalpetræning såvel som sportræning og har opstartet på hyrdning. Hun er rigtig god, forstår opgaven meget hurtigt og er god til at koncentrere sig. En dejlig arbejds- og familiehund!

Dixie er typen af hund, som tror alle (2- som 4-benede) er til kun for hendes skyld. Alle er dejlige og skal kysses på. Ydermere er hun også verdens bedste hvalpesitter - når vi har et kuld er hun den sødeste og mest tålmodige legetante overfor de små. Dixie er utrolig tolerant overfor alle hunde, hanner som tæver - og det gælder faktisk også alle andre typer dyr :o)

For Dixie tog det kun 3 ud af 4 udstillinger om at vinde sit championat og med mange gode konkurrenter i ringen!   

 

Hvalpeplaner 2009:

Dixie har fået 5 dejlige hvalpe d. 11. juni 2007! Vores egen Creed er faren til hvalpenes. Kig gerne forbi hvalpesiden for at se fotos - vi glæder os til at følge disse hvalpe.

Hop forbi Hvalpesiden og se Damon, som er den vordende far til Dixies hvalpe i 2009!

 

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 07. November 2008