Dansk Champion, Nordisk Junior Vinder '04, Klubchampion, JV'07, Københavns Vinder '04 '05 '06 & '07

Inverness Lara Croft

Dobbeltklik på linket foroven for at se see Lara's interaktive stamtavle

Printer-venlig version, klik her!

Hofter: A/B Født: 3 juli, 2003
Øjne: Ok, sidst øjenlyst september 2005 Højde:  50 cm
Vægt: 23 kilo Saksebid og komplet tandsæt

Lara er vores seneste tilføjelse til huset! Hun ankom 6. maj, 2004 efter en meget lang rejse hele vejen fra Detroit, USA.

Jeg mødte Lara's opdrætter, Erin Swain fra Inverness Aussies, USA, til Nationals i Missouri i april 2004. Jeg kunne virkelig godt lide hendes opdræt, som jeg så i løbet af den uge; dejlige solide temperamenter, super struktur, flotte pelse, smukke bevægelser etc. Well, enden på det hele blev at Erin endte med at sælge os Lara og det er vi meget taknemmelige over. Mange tak Erin!

Lara er en dejlig og supercharmerende tæve. Masser af sjov, dejlig nervefast, griner meget på den sjoveste måde og har charmeret sig ind på os og vore andre aussier!

Vi  glæder os meget til at kunne tage hende med på udstillinger, til lydighed, agility, til sportræning  etc. Hun er mild og blid, superkvik i opfattelsen og meget nem at leve med, haft meget nemt ved at tilpasse sig sit nye liv og er en lille smuksak!

Sommeren 2004 er gået godt for Lara og os! Hendes første udstilling gav hende hendes 1. cert, ugen efter var det den årlige "Aussie dag", hvor hun vandt rub og stub og senest var der sidste weekend den årlige Københavnsvinder udstilling i Ballerup. Her blev hun Bedste Tæve og vandt dermed sit andet cert og titlen som Københavnsvinder 2004! Hendes 3. cert vandt hun til klubbens udstilling i Middelfart, okt. 2004, hvor hun også blev BIS Unghunde #3! Til DKK udstillingen i Herning vandt Lara unghundeklassen og blev dermed Nordisk Junior Vinder '04, samtidig med at hun fik en flot placering som 2.vinder i tæveklassen!

Dagen efter udstillingen i Ballerup var Lara ude og hyrde får for allerførste gang. Det gik lige så fint som udstillingen! Hun fattede lynhurtigt hvad opgaven gik ud på og behandlede fårene rigtig fornuftigt trods hendes unge alder. Den træning fortsætter vi.

Lara er i juli 2005 blevet 2 år gammel og blev Bedst I Racen og vandt dermed også sit sidste og 9. cert og er nu Dansk Champion!!! Senere på dagen i Store Ring blev hun Best in Show # 4. Dagen efter blev hun Bedst i Modsat og vandt dermed sit første klubcert! Hop ind på Laras specielle championat fotoside!.

Lara blev både i 2005 og 2006 Årets Mest Vindende Tæve i Danmark og det til trods for at Lara det meste af 2006 har været på "barselsorlov"!

Lara blev til Ballerup udstillingen i september 2006 BIM (Bedst i Modsat køn) og dermed Københavnsvinder for 3. år i træk. Siden har hun til klubudstillingen i oktober blevet BIM og blev på dagen også Klub Champion samt BIS BIM #4. Til DKK udstillingen i Herning i november blev hun igen BIM. Til klubbens juleudstillingen blev hun endnu engang placeret som BIM og i finalen yderligere som Best In Show BIM # 1 !

    

 

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 20. September 2007