Dansk CH, Dansk Veteran Vinder 2016, Nordisk Veteran Vinder 2016, HC Andersen Winner 2017, Club Veteran CH, DKK Veteran CH

Dreamcatcher's Wind Chime

BIR, BIG & BIS vinder!

Årets Aussie 2010 No. 2, KHKG and Allround

Dog of the Year 2010 No. 3 at KHKG (across all breeds)

 

      

 

 

 

Billed Galleri

Resultater

Stamtavle

Familiefotos

Født: 15. juni 2008 Øjenlysning: Fri, øjenlyst 30. Dec 2011
Hofter og albuer: A/A og albuer 0/0 Tænder: Saksebid
Testet 100% fri for Arvelig Kataract (HSF4) januar 2012

 

Noodles er datter af Lara og Creed, og en mere perfekt kombination af de to's dyder kan man næsten ikke finde. Masser af intelligens, charme og instinkt fra begge forældre, en god portion ego og fornuft fra Lara og en meget god portion humor og sjove løjer fra Creed. Hun er så meget hans datter!

Humor har hun bunker af som sin far. Hun har et meget veludviklet "sprog" - hun har lært sig at lave de mest underlige lyde, som hun bruger aktivt for at "kommunikere" med mig OG for at få opmærksomhed......

Som man kan læse længere oppe, er hendes udstillingskarriere ganske flot. Hun har både i ind- og udland slået de bedste, og har placeret sig i Gruppe og BIS ring.  Hun er så vidunderlig at udstille, fordi hun åbenlyst synes det er herligt at være "på" og i byen med mig. Så, uanset varmt vejr, en lang trættende dag, så gør hun sit absolut bedste. En fornøjelse at arbejde med.

Noodles er ikke bare til pynt. Hun har også prøvet at hyrde og vist åbenlyst talent! Hendes hundesprog er eminent, og hun er en perle at have i flokken herhjemme.

Noodles har haft et kuld, hvorfra vi har vores vidunderlige Zoey - DKCH Dreamcatcher's Rising Colored Moons

 

     

 

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 01. juli 2019