Dreamcatcher's Northern Stars

aka

Odin

     

 

 

 

Billedgalleri

Stamtavle

Resultater

Vore Hunde

Født: 13. august 2012 Øjenlysning: Fri, sidst checket okt. 2012
Hofter og albuer: A/A og 0/0 Tænder: Saksebid, fuldt tandsæt
100% fri for Arvelig Katarakt (HSF4)  via fri attester fra begge forældre
 

Odin er helbror til vores pragtfulde BamBam, som vi beholdt fra Willows første kuld. Og sikke et kuld det blev, det gik langt over vore forventninger, håb og drømme.

Odin er som sin søster lige så mild og vidunderlig i sit sind som begge sine forældre. Glad, social, og kommer overens med alle. Og med et super eksteriør og dejlige jordvindende bevægelser! Hans hovede og udtryk er lige som søster BamBams fantastisk!

På billederne her er han kun 1½ år gammel og dermed endnu noget ufærdig.

Vi var velsignede med at få lov at anvende en fantastisk lækker han, som netop var kommet fra USA i 2012 - USA CH Caliquin's Center Ice, kaldenavn Crosby. Odin - ligesom søster BamBam har arvet rigtig mange af hans kvaliteter og har bl.a. fået sit fantastiske hovede fra Crosby. Deres farfar er USA CH Harmony Hills Money Talks, den berømte Cash som i en del år efterhånden har været topvindende australian shepherd og all breeds i USA samt flere år i træk også No. 1 Stud Dog.

 Vi er Lotta & Gísli fra kennel Östra Greda så taknemmelige for at lade den fantastisk dejlige Crosby blive far til Willows første kuld!

 

 

 

 

 

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 17. august 2014