Dansk Champion Klubchampion Dreamcatcher's Blue Deja Vu

Klik på linken her foroven for at se Pebbles's stamtavle

Ønsker du en mere printer-venlig version, så klik her!

Hoftestatus: B Fødselsdato: 6 juni 2002
Øjenlysning: Ok, sidst checket december 2007 Højde:  49 cm
Vægt: 19,6 kilo Saksebid, fuldt tandsæt

Pebbles er efter Luna og Stone og vores totalt charmerende og meget livlige og arbejdssomme springbønne! Hun har fået forskellige gode ting fra sine forældre, men generelt kan vi sige at dem vi oftest ser i hverdagen er; hendes udstråling og humør, charme, frækhed, skøre påfund og hurtige opfattelsesevne. Derudover har hun dejlige stærke farver,  god masse, god bredde, gode bevægelser, et dejligt hoved og en god struktur. Kort fortalt: Hun er ren underholdning at bo sammen med!

Hun er blevet trænet i lydighed, dertil også en del sportræning, vi har også lært hende sjove tricks primært via klikkertræning, og er også startet op med hyrdetræning på får! Hun er dygtig, fatter opgaven meget hurtigt og er god til at koncentrere sig om os og om opgaven. Hun er virkelig en super arbejdshund!

Hun er blevet udstillet i babyklassen, hvalpeklassen, unghundeklassen, åben klasse samt nu også championklassen med super resultater.  Udover at vinde Bedste Baby, Bedste Hvalp, Bedste Unghund samt Bedste Tæve og Bedst I Racen nogle gange har hun også gjort sig bemærket i Store Ring ved at vinde placeringer som Dagens Bedste Baby, BIS  Baby #1 i specialklubben, Dagens Bedste Hvalp BIS #4 i Fredericia i februar 2003, Dagens Bedste Unghund, BIS #1 i specialklubben i oktober 2003. Sidenhen har hun adskillige gange placeret sig som Dagens Bedst I Modsat, BIM BIS #3 flere gange.

Siden Pebbles blev Dansk Champion i juni 2004 har hun været udstillet en del gange og har kun haft Bedst i Modsat, Bedst i racen, vinder af championklassen eller 2.vinder placeringer. Og hun blev i august 2006 også Klubchampion!

       

BackKlik for at gå tilbage!

 

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 20. December 2007