Dreamcatcher's U-Turn By Halfmoon

Klik på linket foroven for at se Pintos stamtavle

Hofte og albuestatus: A/A, 0/0 Fødselsdato: 11. juni 2007
Øjenstatus: Fri for arvelige øjensygdomme, sidst checket maj 2009 Højde:  49,5 cm
Vægt: 20 kg Bid: Saksebid, fuldt tandsæt

 

Pinto er fra vores Creed x Dixie kuld fra 2007!

En sødere, blidere og mere charmerende hundepige finder man bare ikke! Hun er meget kvik, legesyg, glad, laver da lidt ballade, men er i bund og grund det absolut sødeste og blideste væsen!

Pinto er en fed blanding af sine forældre. Det blide og søde har hun fra sin mor Dixie, underholdnings- og charmegenet fra sin far Creed!

Udover at være fræk og intelligent, så har hun et dejligt udadvendt temperament, som indtager verden med den største selvfølgelighed. Og vi nyder tilværelsen med hende!

Pinto har haft en lang periode hvor vi syntes hun var mest "arme og ben", og har derfor ikke været udstillet før til klubbens dobbeltudstilling i august 2008. Det gik til gengæld også rigtig godt....

På sin allerførste udstilling vandt hun unghundeklassen med excellent, og gik videre og vandt certet over vinderne af både mellem- og åben klasse!!!!!

Og hun placerede sig yderligere i BIS Unghunde finalen....hun blev BIS #3!

Ikke dårligt af en begynder!

Det er siden fortsat lige så flot! Til juleudstillingen nov. 2008 fik hun sit andet cert, blev BIM og BIM BIS i finalerne! I Oktober 2008 blev hun udstillet i Rostock og vandt det tyske cert i en ganske stor åben klasse.

Pinto har 2 danske certer og 1 tysk!

BIS #3 Unghund, Grenå 2008

 

Og sådan så man ud for et år siden......

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 17. maj 2009