DKCH KLBCH World Winner 2000 KBHV02 & '03 Gefion's Revelation

BIR, BIM & BIS vinder

Klik på linken foroven for at se Rainbow's stamtavle

For at se en mere printer-venlig version, klik her!

Hoftestatus: B1 Fødselsdato: 11 November 1997
Øjenlysning: Ok, sidst checket marts 2005 Højde: approx. 51 cm
Vægt: 23,5 kilos Saksebid, fuldt tandsæt

I en alder af næsten 9 år vandt hun titlen i Store Ring som Best In Show Senior til en DKK udstilling i Ålborg, 17. juni 2006. Vi er så stolte af hende!

Til Aussietræffet 2006 havde vi for hyggens skyld tilmeldt Rainbow i Seniorklassen, Opdrætsklassen og Best of Breed og bestemt ikke regnet med noget - det er jo en ældre dame op imod alle de unge. Men, Rainbow vandt såmænd det hele.... Best of Breed, Vinder af Opdrætsklassen og Vinder af Seniorklassen. Bedst i Modsat blev hendes smukke søn Tigger (Dreamcatcher's Tequila Sunrise).

  Rainbow er en tæve i den større ende af standarden med gode proportioner og bevægelser, gode benstammer og et smukt kraftigt hoved. Trods hendes størrelse er hun stadig meget feminin og ikke det mindste grov. Rainbow er importeret fra Gefion Hall, New York, USA og vi takker Georjean Hertzwig for at lade os købe Rainbow.

Hun har gjort det meget flot i udstillingsringen trods kun udstillet forholdsvis få gange. Hun fik sine 5 certer på kun 5 udstillinger og fik dermed sit danske championat på superkort tid, og klubchampionatet fik hun lige så hurtigt. Hendes Verdensvinder titel vandt hun over mange meget flotte tæver i Milano, juni 2000!  Og hendes  Københavnsvinder titler vandt hun overbevisende 2 år i træk!

Rainbow er en kvik og livlig tæve med et utroligt ønske om at gøre som Kurtis ønsker til træningen. Hvis hun kunne få sin vilje boede hun i en brystlomme så tæt på os som muligt, men hun er altid villig til at gøre noget for os. Hun er en blid tæve, men samtidig også en bestemt dame som de andre hunde respekterer ubetinget. Hun vil gøre hvad som helst for os, når som helst - også beskytte os!

Rainbow er blevet trænet i lydighed, agility og spor - og gør det som vores andre aussier med stil og elegance. Rainbow har også prøvet at hyrde får med flotte resultater.

Rainbow er en meget blid, kærlig tæve, og forsyner os og alle andre med kys til overflod! Hun er meget kærlig og tålmodig med børn. Stor som hun er, tror hun stadig hendes rette plads er hos os i skødet.... Det kan være, at hun bevæger sig smukt og atletisk i trav, men hun kan sørme også være en klumpet fjollet tøs i sofaen eller sengen......

Rainbow har haft 3 dejlige kuld som hun har været en pragtfuld mor for, og er nu pensioneret og nyder sit otium herhjemme. Vi har været ualmindelig tilfredse med hendes afkom, som har opfyldt vore ønsker om den alsidige aussie - de er utrolig gode og fokuserede arbejdshunde med instinkterne i god behold og har kunnet gøre sig flot i udstillingsringen såvel som at være kærlige familiehunde.

Ud af Rainbows ialt 24 hvalpe er det indtil videre blevet til 3 danske champions og 3 brødre som gør sig på konkurrenceplan indenfor agility. Det er også blevet til flot arbejde indenfor lydighed og spor og hyrderiet er der flere af dem som gør sig i. Og en har det ansvarsfulde arbejde at trække hestene på stald om aftenen - Alt det er vi mægtig stolte af - vi skylder et stort tak til ejerne af Rainbows hvalpe!

 

 

 

BackKlik for at gå tilbage!

 

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 27. March 2007