DKCH EUUV00 KBHV02 KLBCH Gefion's Touchstone

 

 

Klik på linket foroven for at se Stone's stamtavle

Ønsker du en mere printer-venlig version, så klik her!

Hoftestatus: A/B  Fødselsdato: 2 September 1999
Øjenstatus: Ok, sidst checket Oktober 2004 Højde: 56 cm
Albuer: 0 på begge albuer Vægt: 28 kilos
Saksebid, fuldt tandsæt Farve: Rød bærer (red factored)

Stone er vores dejlige, store, smukke, livlige hanhund, importeret fra Gefion Hall, New York, USA!  Han er en utrolig kvik og lærenem samt en meget livlig og legesyg hund. Han passer godt på os alle sammen, og ville i tilfælde af fare ikke tøve med at gribe ind for at beskytte os. Og samtidig er han en utrolig blid og følsom hund. Sidst, men ikke mindst er han også den ubestridte fører i vores hundeflok, en rolle som han udfylder flot og fornuftigt.

Stone er også den kærligste og blideste babysitter overfor hvalpe, killinger, kyllinger, og tager en aktiv rolle i pasningen og prægningen af vore hvalpe!

Stone's struktur og bevægelser kan ikke nemt slås! Han kommer fra en lang linie af topvindende aussier i USA.  Han er Dansk Champion, Klubchampion, Unghunde Eurowinner i Polen 2000 og Københavnsvinder 2002. Han har en hel del gange blevet Bedst i Racen og er en gang blevet Best in Show #4 og har også en Best in Group #4 . Den engelske dommer, Ann Arch, som placerede ham som BIS 4 skrev senere en artikel i "Dog World" om denne udstilling i Danmark med meget flotte kommentarer om Stone. (klik her for at se artiklen)

Udover at udstille ham koncentrerer vi os meget om hans lydigheds- og sportræning. Han er en super fokuseret arbejdshund, som kan blive ved og ved - men inde i huset er han en rolig og kærlig hund. OG, så kan han forfærdelig godt lide naboens køer og heste. Man skal ikke vende ryggen til ham, når de er i nærheden - for lige pludselig er han derinde i gang med at hyrde dem tilbage til deres stald! 

Stones hyrdeinstinkt er godt og stærkt! Han ved hvad opgaven går ud på og løser opgaverne fornuftigt uden at det kammer over nogensinde.

 

BackKlik for at gå tilbage!

 

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 27. March 2007