Dansk Champion Dreamcatcher's Tequila Sunrise

BIR & BIG 3 vinder !

Klik på linket foroven for at se Tiggers interactive pedigree

Printer-venlig version af pedigree, klik her!

Hofte og albuestatus: B/B og 0/1 Fødselsdato: 26 maj 2004
Øjenstatus: Fri for arvelige øjensygdomme, sidst checket september 2007 Højde:  52 cm
Saksebid  

  

Tigger er søn af Rainbow (DKCH KLBCH VV 2000 KBHV '02 & '03) og Finsk Champion Propwash Sealevel Finn Spirit, kaldenavn Clinton.

Tigger er en meget mild og rar hanhund. Kommer godt ud af det med alle og er en energisk og glad kammerat for hans halvbror Kenzo, som også er søn af Rainbow.

Tigger har 2 certer på vej mod hans championat. Sammen med hans mor Rainbow fejede de alle andre af banen ved at placere sig som h.h.v. BIR og BIM til Aussiernes 10 års jubilæum i august 2006. Dommeren var Richard Hellmann fra Italien. Han var så begejstret for Tigger og Rainbow at de endte med at blive rost og vist i en artikel i det store amerikanske hundeblad "Dogs in Review". Se artiklen længere nede på denne side. Sidste triumfer var at Tigger blev både BIR og Bedst i Gruppen #3 vinder til Kreds 6's udstilling i Århus d. 12. maj 2007 og 2.vinder han til DKKs udstilling i Ballerup 17. juni 2007 hvor han blev Dansk Champion!

Tigger er en medium størrelse hanhund og har utroligt gode proportioner. Han bevæger sig smukt med masser af reach and drive, en toplinie de fleste misunder ham, smukt mejslet hovede som hans mor Rainbow, en smuk og rigelig pels og er yderst velvinklet.

Tigger ejes, udstilles og elskes af Anne Tingsgaard og hendes familie. Forespørgsler på evt. parringer håndteres af Britt Siegstad, Dreamcatcher's.

Skulle du ønske at høre mere om denne lovende han, bedes du kontakte os på mail@dreamcatchers.dk. 

  

 

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 26. September 2007