Dansk Champion Dreamcatcher's Joie De Vivre

Bedst I Racen og Best In Show Vinder

     

 

 

 

Stamtavle

 

Billed Galleri

 

Født: 8. maj 2009 Øjenlysning: Fri
Hofter og albuer: A/A og 0/0 Tænder: Saksebid, fuldt tandsæt
100% fri for Arvelig Kataract (HSF4) qua 100% fri status på begge forældredyr
 

Willow er vores dejlige tæve fra Lara's kuld med Sachem. Et rigtig pænt kuld, hvor bl.a. også Lotus er fra. Dejligt velbygget tæve med yderst god masse og benstammer, og et dejligt hovede med gode proportioner!

Hun er en sød, mild og ukompliceret tæve, som vågner op hver dag med det herligste glade humør - vi kalder hende "Mariehønen Evigglad"! En super velfungerende hund i flokken såvel som ude blandt fremmede hunde. Hun kan med alle hunde.

Lige så meget gang der er i hende, når der skal løbes og leges, lige så meget fokus og koncentration er der på hende, når der skal arbejdes. Ligeså i udstillingsringen uanset om det er sidst på dagen og hun er træt, så er hun helt på og viser sig optimalt når vi er i ringen! Herhjemme er hun glad, rolig og ustresset.

Og så var hun gamle Stones yndlingslegekammerat! Lige op til hans sidste tid vidste han ikke noget bedre end Willow - de to kunne lege så sødt sammen!

Willow har lige fået sit 3. kuld <3 Hun er en fantastisk hundemor, alt er så nemt med hende når hun har hvalpe. De fødes store og trivelige, hun er rolig og ved 100% hvad der skal til for at passe dem optimalt. Og hun giver sit eget fabelagtige temperament videre til sine afkom, og derudover har hun lavet nogle superpæne hvalpe. BamBam, Odin og Wiggles er nogle af eksemplerne.

 

 

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 28. juni 2015