DKCH, Klub DKCH Dreamcatcher's Rising Colored Moons

aka

Zoey

Best In Show Vinder

    

 

 

 

Billedgalleri

Stamtavle

Resultater

Vore Hunde

Født: 6. marts 2013 Øjenlysning: Fri, juni 2015
Hofter og albuer: A/A hofter og 0/0 albuer Tænder: Saksebid, fuldt tandsæt
100% fri for Arvelig Kataract (HSF4)  via fri attester fra begge forældre
 

Zoey er vores dejlige unge tæve, som vi beholdt fra Noodles' første kuld. 4 dejlige tæver blev det til, heraf 3 blue merle og 1 black tri - alle smukt stumphalede.

Den øverste etage på Zoey er knivskarp - hun lærer alt med et minimum af tid og indsats, og vil rigtig gerne arbejde. Hun er også en tæve med stort ego og selvstændighed og masser af balladebobler i hende. Hun giver lige så mange gode grin som grå hår i hovedet og har i lang tid gået under kælenavnet "Emil fra Lønneberg"......  :-)

Mor og far på vej væk i flugt, da de opdagede hvor fræk lille yndige Zoey er........

Udover fræk er hun også super sød og kærlig!

Hun har et utroligt godt eksteriør og bevæger sig som kun få. Flydende, fri, adrætte jordvindende skridt med super reach and drive!

Vi var igen velsignede med at få lov at anvende en fantastisk lækker ung han (import fra USA). SE-V'12 SE-JV'12 Risingstar's High Hope For Ostra Greda, kaldenavn Star. Zoey er en tro kopi af sin far, både i eksteriør og af sind.

Udstillingsmæssigt har hun klaret sig rigtig flot. Blev Dansk Champion kun 1 måned efter hun var gammel nok. De to første certer afsluttede hun med også at blive Bedst i Racen, samt BIS #2 og BIS #4 ved finalerne!

BIS Vinder

2 x BIS #2

BIS #4

2 x BIR

BIM #1

3 x Bedste Tæve #1

7 x Bedste Tæve #2

3 x Bedste Tæve #3

 Vi er Lotta & Gísli fra kennel Östra Greda så taknemmelige for at lade den fantastisk dejlige Star blive far til Noodles' første kuld! Og for at lade Star bo hos os i forsommeren 2013 - herligt at lære ham så godt at kende!

  

 

 

 

 

  

BackKlik for at gå tilbage!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Last updated: 17. april 2016