Lidt om mig !

 

Dreamcatcher's kennelen startede op i 1997 og blev dermed den 2. DKK (FCI-anerkendte) registrerede Australian Shepherd opdrætter i Danmark. Jeg har for det meste kun 1 kuld om året da kvalitet for mig betyder meget mere end volumen. Trods det relativt begrænsede antal kuld har jeg stadig med mit opdræt og egne hunde lykkedes at placere mig blandt de mest vindende hvert år siden jeg startede op! Samtidig med at hofte og øjne på egne hunde såvel som mit opdræt er uden anmærkninger.

Jeg dedikerer al min tid til mine hunde. De er en meget vigtig part af mit liv, og jeg nyder dem både som ledsagere, arbejdskammerater og venner.

Jeg har ydermere uddannet mig som eksteriørdommer i FCI, og er nu dommer for alle racer indenfor gruppe 1 (herunder selvfølgelig min egen race Australian Shepherd) og en del racer fra gruppe 2. Og jeg arbejder pt. primært på at uddanne mig på flere gruppe 2 og 5 racer.

Jeg er så priviligeret at bo på en gård på landet med en del land til. Dette giver mig mulighed for at give hundene en masse plads at røre sig på, at lege i og endelig at arbejde i. Udover hundene har jeg også katte.

Jeg har igennem årene trænet aussierne i lydighed, agility, spor, udstilling samt hyrdearbejde. Og jeg er endnu ikke stødt på et arbejdsområde, som aussierne ikke mestrede! For dem er det vigtigt at lave noget sammen med os mennesker, og de er en fornøjelse at leve sammen med.

Mine aussier er alle testet og fundet fri for HD og arvelige øjensygdomme før de bliver brugt i avl. Endvidere er det for mig meget vigtigt kun at avle på hunde, som både fysisk og psykisk er sunde og velfungerende. Det er en race, som skal bestille noget, men de skal også være en fornøjelse at leve sammen med - ellers er det ikke en sand aussie. For mig en smuk velfungerende repræsentant for racen ikke et spørgsmål om at dele dem op i "arbejds" eller "udstillings" typer - de skal opfylde begge dele! 

 

 

 

Mine hvalpe er alle født og opvokset inde i huset for at blive optimalt præget og socialiseret. Jeg tilbringer umådeligt meget tid sammen med mine hvalpe for at sikre, at de er så velforberedt til deres nye liv som overhovedet muligt. Mine hvalpe registreres i Den Danske Kennelklub (FCI-anerkendt). Alle er sundhedscheckede, vaccinerede, ormekursbehandlede samt øjenlyst før afrejsen herfra.

Mit mål er at placere den rigtige hvalp til den rigtige familie. Dette betyder, at jeg vurderer hvalpen (dominans, temperament, drive, lyst til at behage, energiniveau etc.) i forhold til den enkelte hvalpekøber på ventelisten. Forholdet mellem hvalpen og den nye familie vil kun trives, hvis matchen er rigtig! 

Skulle du/I have nogle spørgsmål eller kunne du/I tænke dig/jer at komme forbi på et uforpligtende besøg, er du/I mere end velkommen til at kontakte mig.

Med venlig hilsen,

Britt Siegstad
Apholm 12
3600 Frederikssund - Denmark
Tel: +45 2440 6502
E-mail: mail@dreamcatchers.dk

 

   
    

 
Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 
Sidst opdateret: 01. juli 2019