Velkommen til Kennel Dreamcatcher's website! 

   
   

Jeg driver siden 1997 et seriøst opdræt af Australian Shepherds med FCI-anerkendte papirer (DKK stambog) og er dermed den næstældste Australian Shepherd kennel i Danmark. Mit vigtigste mål med mit opdræt er et godt og stærkt helbred, sund bygning, super temperamenter, velbevarede arbejdsinstinkter og sidst men ikke mindst aussier, som ligner det de skal og som vil vinde i en udstillingsring - kort sagt skal mine aussier være repræsentanter for den alsidighed racen er berømt for! Og JO, det er muligt at kombinere "brains and beauty"!

Jeg er udover at være officielt FCI autoriseret eksteriørdommer for Australian Shepherds ydermere autoriseret for  hele Gruppe 1  og en række Grp. 2 racer.

Jeg har kun få, men omhyggeligt velplanlagte kuld - oftest max. 1 kuld om året. Det er vigtigt for mig at opdrætte superkvalitet aussier og at kunne dedikere al min tid på den mest optimale opvækst og socialisering af mine hvalpe. Og dette er simpelthen ikke muligt, hvis man har flere kuld på en gang eller op til flere kuld på et år. Mit mål om at opdrætte kvalitet fremfor kvantitet betyder også, at det er nødvendigt at skrive sig op til en hvalp hos mig i forvejen for at sikre sig en hvalp herfra. Alle mine avlsdyr er selvfølgelig testet fri for HD, AD og arvelige øjensygdomme.

Jeg har haft succes med mine ambitioner og mål! Mine hvalpe har gjort sig rigtig godt hos deres familier, de har udmærket sig på træningspladserne og til konkurrencer udi diverse discipliner, de er sunde og raske og de har gjort sig utroligt godt til udstillinger også - indenlands såvel som udenlands.

Jeg håber at du/I vil nyde dit besøg her. Skulle du efter at have surfet gennem alle mine sider, stadig have nogle spørgsmål er du/I mere end velkommen til at kontakte mig - via e-mail eller telefonisk. 

Du/I er også meget velkomne til at komme og besøge mig og hundene - bare ring og aftal tid i forvejen.

Med venlig hilsen,

Britt Siegstad

Apholm 12,

3600 Frederikssund - Denmark

Tel/fax: +45 2440 6502   -   E-mail: mail@dreamcatchers.dk

 

  

 

 

 

 

 

 

 


Skriv til os!

Copyright: Dreamcatcher's Aussies, Britt Siegstad 

Sidst opdateret: 23. maj 2021